Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o priv serwer to zbroja,strach,ostrze i te 3skille starczą Ci do expa z boja, mam tak na dropku i nie narzekam innych skilli nie używam ;p

a jeśli temat odnosi się do serwera polskiego to się nie wypowiadam :D

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o globala (server polski) to poradze Ci zrób pierw Czarowaną zbroje potem Czarowane ostrze i jako trzeci skill strach .

Zbroja na początku ponieważ jeżeli Ci nie wejdzie na 17pkt to można cofnąć u starszej pani gdyż oz zbroji jest bardzo drogi.. a do 35 lvla sobie poradzisz bez ostrza na M .

A po ostrzu strach ponieważ gdy zrobisz już 2 skille M to bedziesz miał około 38-39 lvl to powinieneś już kończyć robić konia bojowego

Więc gdy zrobisz boja reszta skilli Ci bedzie praktycznie zbedna ;]

licze na + :)

Opublikowano

Strach tez dziala troche do Pvp bo gdy przeciwnik cie uderzy to ten strach sie uaktywnia i mniej ci zadaje ta postac z ktara masz Pvp

Ja robie tak:

Mam Ostrze na M 7

Czarowana Zbroja M 6

Smoczy Wir M 3

Palec 8

Reszta na 1

Smoczy Wir barzdzo przydaje sie do expa nawet jak expisz z konia bo przeciesz i tak mozesz z niego szybko zejsc za pomoca Ctrl + H walnać skila Smoczy Wir i z znowu nacisnac Ctrl +H :)

Opublikowano

Strach tez dziala troche do Pvp bo gdy przeciwnik cie uderzy to ten strach sie uaktywnia i mniej ci zadaje ta postac z ktara masz Pvp

Ja robie tak:

Mam Ostrze na M 7

Czarowana Zbroja M 6

Smoczy Wir M 3

Palec 8

Reszta na 1

Smoczy Wir barzdzo przydaje sie do expa nawet jak expisz z konia bo przeciesz i tak mozesz z niego szybko zejsc za pomoca Ctrl + H walnać skila Smoczy Wir i z znowu nacisnac Ctrl +H :)

Jeszcze jedno dobrze ci sie expi z tymi skilami

Opublikowano

oczywiscie ze teraz wir, a potem palec ;)

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

• 4 lata później...
Opublikowano

Ludzie którzy dają w zbroje są dysmózgami , każdy kto umie grać dobrze wie , że ładuje się ostrze -> strach , a potem jak kto woli , ja osobiście nie ładuję wgl w zbroje , bo to syff . Najlepiej dać w wirek , bądź rozpro . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...